WE HEBBEN NIEUWS!

We zijn blij en dankbaar jullie te mogen mededelen dat Accent Taaltraining NT2 door Blik op Werk is beoordeeld met het maximale aantal van vier sterren en het cijfer 9,2 (tevredenheid). Daarmee zijn we de nummer 1 op het gebied van NT2 taaltraining in Limburg en de nummer 2 van alle keurmerkhouders in Nederland binnen de dienst: “scholing, opleiding en training”.

 

Blik op Werk beoordeelt o.a. op slagingspercentages, bedrijfsvoering en klanttevredenheid. Sinds vorig jaar is het onderdeel “Toezicht in de klas” (waarbij scholen worden bezocht en de dagelijkse lespraktijk, de didactiek en de cursistenbegeleiding wordt beoordeeld) daarbij gekomen. 

 

Accent Taaltraining NT2 heeft op alle punten uitstekend gescoord. Dit prachtige resultaat geeft ons veel energie en motivatie om op de ingeslagen weg door te gaan. 

 

Namens het hele team van docenten, administratie, ICT en vrijwilligers wil ik iedereen hartelijk danken voor het vertrouwen!

 

Volg ons!

facebook
Twitter
 

Accent Taaltraining NT2

 

Over Blik op Werk

Als onafhankelijke kwaliteitsorganisatie wijst Blik op Werk de weg naar gekwalificeerde dienstverleners, bewezen methodieken en kennis rondom duurzame arbeidsparticipatie.

Meer lezen

 

logo blikopwerk

Conclusie uit het rapport van ITTA:

 

"Accent is een kleine taalaanbieder met een warm hart voor iedere cursist. De begeleiding is goed en snel zodat er nauwelijks cursisten buiten de boot vallen. De cursisten zijn erg tevreden over deze aanbieder en prijzen de kleinschaligheid en kleine groepen. Tijdens de lessen zijn de cursisten zeer gemotiveerd."

 

 

 

Je ontvangt deze e-mail n.a.v. jouw nieuwsbriefinschrijving. Liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld je dan af

Doorsturen naar een vriend

ACCENT TAALTRAINING NT2

Akerstraat 19
6411 GV 
Heerlen, Nederland